Zyra e Shtypit

Tuesday, 2. June 2020 - 17:46

On 5th of June 2020, will be organized the “International Consultants Day”, by BCC in collaboration with its partners ACN (Albania) and MCA2000 (North Macedonia), financed by WBF.
The conference event is a worldwide celebration of the management consultants in 60 countries of the globe. The discussion will cover and reflect the current situation of the industry during pandemic Covid-19, the regional cooperation on the empowerment of public and private sector and unfold success stories from our members and partners.
Conference will be organized from 10:00-11:30. For more information, check Event Invitation and Agenda.
Please confirm the participation by registering on the following link: https://bit.ly/2ZM4Gjs

Tuesday, 2. June 2020 - 17:20

Në 5 Qershor 2020 organizohet eventi “International Consultants Day”, nga BCC (Kosovë) në bahskëpunim me ACN (Shqipëri) dhe MCA2000 (Maqedonia e Veriut), financuar nga WBF.
Ky event është një celebrim që ndodh në të gjithë botën, për konsulentët e menaxhimit nga 60 vende të globit. Diskutimet në aktivitet do të reflektojnë situatën e industrisë gjatë pandemisë COVID-19, bashkëpunimin rajonal në fuqizimin e sektorit publik dhe privat si dhe prezantimin e historive të suksesit nga anëtarët dhe partnerët.
Konferenca do të organizohet nga 10:00-11:30. Për më tepër informacion shkarkoni Ftesën dhe Programin e Eventit.
Për të marrë pjesë, ju ftojmë të regjistroheni në: https://bit.ly/2ZM4Gjs

Monday, 4. November 2019 - 16:36

Në 6 Qershor 2019, edhe me rastin e Ditës Ndërkombëtare të #Konsulencës, #ACN Albanian Consulting Network organizoi Forumin e 2-të të Konsulencës “Investimi për eksporte dhe partneritete ndërkombëtare në shërbimet e konsulencës–ealiteti dhe mundësitë për konsulencën shqiptare”.
# #albanian #eksport # # # # #Në fjalën e hapjes z.#ArbenMemo, Drejtues Bordi i ACN, prezantoi mundësitë dhe sfidat e anëtarëve të ACN për investimet për eksport dhe partneritete ndërkombëtare të konsulencës shqiptare.
Aktiviteti u përshëndet nga z.#EduardShalsi, Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes dhe z.#GencÇeli, Drejtor i Drejtorisë së Investimeve, #AIDA. Z.Shalsi nënvizoi nevojën për konsulencë profesionale në projektet publike si dhe komunikimin midis qeverisë, konsulentëve vendas dhe biznesit lidhur me mundësitë që ofron konsulenca shqiptare. Z.Çeli nënvizoi faktin se AIDA ka një drejtori të veçantë që promovon eksportet. Përfaqësuesit e qeverisë i dhanë rrugë një bashkëpunimi të ngushtë të ACN-së me institucionet. Forumi vijoi me prezantimet dhe diskutimet në 2 panele.

Monday, 11. March 2019 - 14:34

ACN ishte pjesë e Agro Tech Expo & Forum ne datat 15-16 Mars 2019 - Expocity Albania.
Informacione dhe Takime te dedikuara ku ACN prezanton sinergjine e Sherbimeve te Konsulences se Anetareve te saj RDA, AZ Consulting, TMC, EQSC dhe Partnereve GRANT THORTON, AULEDA, ARS Legal & Financial per AgroBiznesin vendas.
ACN falenderon RISI ALBANIA per bashepunimin ne kete event dhe per strategjine e mbeshtetjes afatgjate per zhvillimin profesional dhe rritjen e kapaciteteve te AgroBiznesit vendas.

Wednesday, 27. February 2019 - 18:38

risialbania_aita_acn

AITA në bashkëpunim me Rrjetin e Konsulentëve të Shqipërisë (ACN) dhe nën mbështetjen e Risi Albania, organizon dy trajnime si më poshtë (Klikoni trajnimin për ftesën dhe axhendën përkatëse):

Monday, 5. March 2018 - 18:30

TMC - TRAINING MANAGEMENT CONSULTING

ofron Sherbimet me poshte per Vitin 2018:

  

TRAJNIME per Standartet ISO, Marken CE, EFQM, CAF :

Tuesday, 26. September 2017 - 12:17

Wednesday, 3. May 2017 - 14:39

 

BERZH mundësoi informacion rreth shërbimeve të konsulencës për sipërmarrësit për ndërkombëtarizimin e ndërmarjeve të vogla dhe të mesme.

Friday, 13. May 2016 - 10:08

Ne kuader te Female Entrepreneur Month, Jeni te ftuar te merrni pjese ne START UP GRIND TIRANA - E ftuar Znj. Monika Farka, 19 Maj ora 17:30 Qendra Protik (godina ish INSTAT). Per pjesemarrje, jeni te lutur te gjeni Ftesen ne linkun e meposhtem.

 

START UP GRIND TIRANA- EVENT

Monday, 9. May 2016 - 6:24

“Business diagnostics for consulting” is the following EBRD training implemented in collaboration with Albanian Consulting Network, during 25-27 April in Tirana. The training course tailored for business consultants aimed at empowering and increasing the consultants’ knowledge and skills of 12 local consultants, on how to select and apply the right business diagnostic tools to identify the root of their client’s problem and recommend solutions.

Thursday, 17. March 2016 - 0:16

 

Grow your consulting business with EBRD’s training series for consultants

Friday, 18. December 2015 - 1:31
Klubi i Konsulenteve te ACN kete radhe ishte i ftuar special i Qendres Linkoln ne Shqiperi. Takimi  u mbajt me 3 Dhjetor 2015.  Prezantimi i nderhyrjeve per rrijtjen e kapaciteteve te Biznesit ne Shqiperi dhe zhvillimi i aktiviteteve te perbashketa mes ACN dhe Qendres Linkoln, ishte qellimi i ketij takimi.
Thursday, 29. October 2015 - 10:29

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim – BERZH, nëpërmjet Ekipit për Mbështetjen e Bizneseve të Vogla dhe në bashkëpunim me Albanian Consulting Network – ACN, organizojnë Trajnimin me temë “Managing a Consulting Business” në datat 27 – 29 Tetor 2015, tek ambjentet e Hotel Grand.

Sunday, 28. June 2015 - 0:13

EBRD dhe ACN organizuan takimin për ndarjen e gjetjeve të studimit mbi nevojat e biznesit të konsulencës në Shqipëri dhe prezantimin e instrumentave për financimin e SME-ve, në datën 26 Qershor, 2015 në mjediset e Hotel Tirana International. Të ftuar përfaqësues të bizneseve lokale të konsulencës në Shqipëri, institucioneve shtetërore, anëtarë të Rrjetit të Konsulencës në Shqipëri (ACN), etj. Për më shumë informacion rreth takimit dhe rezultateve mbi të, kontaktoni në prengae@ebrd.com 

Wednesday, 17. June 2015 - 12:28

The European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) and the Albanian Consulting Network (ACN) are pleased to invite you to attend a Workshop with local consultants at Hotel Tirana International, Room Onufri Thursday, 25 June 2015, time 16:30-19:00! . Join us to learn more about the findings of the EBRD’s latest Annual Consultant Review, the work of the Albanian Consulting Network and the financing instruments the EBRD offers SME clients.

Wednesday, 3. June 2015 - 21:50

Programin për Mbështetjen e Biznesit të Vogël të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) në bashkëpunim me Rrjetin e Konsulentëve Shqiptarë (ACN) organizojnë Trajnimin me temë "Marketing and Selling Consulting Services" përgjatë 1-4 Qershor 2015. Ne kete trajnim morren pjese 14 konsulente pjese e rrjetit te Konsulenteve Shqiptare dhe jo vetem, suke synuar rritjen e aftesive dhe prezantimin e praktikave me te reja dhe te suksesshme ne fushen e Marketimit te Sherbimeve te Konsulences. 

Tuesday, 19. May 2015 - 23:44

Banka Europiane per Rindertim dhe Zhvillim – BERZH, nepermjet Ekipit per Mbeshtetjen per Bizneset e Vogla dhe ne bashkepunim me Albanian Consulting Network – ACN, organizojne Trajnmin me teme “Marketing and Selling Consulting Services” ne datat 1 – 4 Qershor 2015, tek ambjentet e Hotel Kotoni.Per t’u bere pjese e tij, aplikoni brenda dates 

Monday, 8. December 2014 - 13:48

Arritjet dhe përfitimet, sipas dëshmive të kompanive Shqiptare, nga formimi i Menaxherëve të  Sigurisë së Informacionit sipas Standardit ndërkombëtar ISO 27001 nxiti CIS - Certification & Information Security Services GmbH, kompaninë lider në fushën e Sigurisë së Informacionit dhe ACN (Albanian Consulting Netëork) të zhvillonin edhe një herë këtë vit trajnimin për përgatitjen e Menaxherëve të rinj të Sigurisë së Informacionit përmes zhvillimit të trajnimit 4 ditor gjatë 02-05 Dhjetor 2014, në Tiranë.

Monday, 24. November 2014 - 16:39

Ekipi per Mbeshtetjen e Bizneseve te Vogla ne Shqiperi – SBS Albania i Bankes Europiane per Rindertim dhe Zhvillim – BERZH ne bashkepunim me Albanian Consulting Network – ACN, organizojne ne datat 9 – 12 Dhjetor 2014, tek ambjentet e Hotel Xheko Imperial, trajnimin me teme “Project Management for Consulting”. Trajnimi eshte i dizenjuar per konsulente te cilet deshirojne te rrisin kapacitetet dhe aftesite e tyre ne menaxhimin dhe implementimin e projekteve te konsulences.  Gjeni ketu Fte

Friday, 10. October 2014 - 16:22

E/I Nderuar Zonjë / Zotëri,

Kemi kënaqësinë që t’ju ftojmë në Forumin e CIS për Sigurinë e Informacionit, që do të zhvillohet në 15 Tetor 2014 në Qendrën e Konferencave, Hotel Tirana International, Shqipëri. Axhenda!

Thursday, 10. July 2014 - 10:36

Te nderuar perfaqesues te komunitetit te biznesit dhe te institucioneve mbeshtetse, Agjensia Rajonale e Zhvillimit Tirane (RDA) ka kenaqesine t’Ju ftoje ne promovimin e Projektit te BE “ERASMUS PER SIPERMARRES TE RINJ” / Erasmus for Young Entrepreneurs” (EYE) 2014-2015.

Pages