Anetaret e ACN

Kompania / Konsulenti Fushat e Konsulences
FLAG Manaxhim Strategjik
Ledi Leka Burime Njerezore
CORPORATE GOVERNANCE INSTITUTE Marketing dhe zhvillim biznesi
TMC- TRAINING MANAGEMENT CONSULTING Manaxhim Strategjik, Standartet e Cilesise, Fusha te tjera konsulence
Communication Progress Ltd IT dhe Inxhinjeri
ANNI (KOCI) KALLFA Inxhinjeri Mjedisore
AB Consulting Konsulence Financiare, Konsulence ligjore, Manaxhim Strategjik, Manaxhim
Facilization shpk
Kilica Studio Marketing dhe zhvillim biznesi
Albanian Association of Marketing Marketing dhe zhvillim biznesi
RDA Tirana Manaxhim Strategjik
EuroPartners Development (EPD) Manaxhim Strategjik
PRIMUS Manaxhim, Marketing dhe zhvillim biznesi
Consulting & Management Albania Fusha te tjera konsulence
Easypay Albania IT dhe Inxhinjeri, Konsulence Financiare
Qendra për Promovimin e Konkurrueshmërisë Manaxhim Strategjik
AZ Consulting Standartet e Cilesise
EQSC - European Quality & Safety Control Standartet e Cilesise
Brunilda Licaj & Klodiana Çollaku Manaxhim Strategjik, Marketing dhe zhvillim biznesi, Hoteleri dhe Turizem
Lauresha Grezda Manaxhim Strategjik
DM Consulting Services IT dhe Inxhinjeri, Fusha te tjera konsulence
Anetar i ri: Anjeza Alia - Insurance Services Fusha te tjera konsulence
Dynamics Partners Burime Njerezore, Manaxhim Strategjik
TBI Consulting Manaxhim, Manaxhim Strategjik, Burime Njerezore, Standartet e Cilesise, Fusha te tjera konsulence
UHY Elite sh.p.k Auditing, Accounting & Tax Consulting
Albanian Business Partner